Nyckel Kopiering utan att bli låst eller utelås

Om Nyckelkopiering

Från Extranyckel hem till arbetsplatsens nya nycklar till konsten att kopiera en nyckel med en 3D skrivare vilket lär gå, till de icke-kopieringsbara nycklarna i form av olika nyckelprofiler med magneter eller något annat därinne i nyckeln som gör den unik.

Nyckel kopiering
Nyckelkopiering

De digitala nycklarna som skickade sin signal i det öppna fria trodde kanske någon var säkra för en kort tid. Men ack så enkla några utav dem visade sig vara att kopiera. Att bara apa efter dvs att lyssna på signalen och sedan göra samma sak, det är inget annat än ett rent eko, att lära sig göra samma sak. Men ok man behöver en apparat som kan lyssna på signalen mellan bilen och den digitala nyckeln, som kan spela in och sedan spela upp signalen, men framförallt veta vilken frekvens man ska lyssna på.

 

Skomakare på Vallgatan gör också bra nyckelkopiering & en extranyckel till hemmet.

 

Men det kommer att bli en ganska liten del av det hela, för den illegala nyckeltillverkningen och nyckelkopieringen är nog totalt sett en ganska liten och försvinnande del utav det hela.

Det stora är nog ändå att kunna ha och förlita sig på en fungerande nyckel till hus och hem, arbetsplats och fritid med allt vad den kan föra med sig för bil, båt och cykel nycklar. Så att man kan känna sig säker men ändå inte utelåst.

Vassa Knivar Skarpa verktyg
Slipa knivar vässa saxar vassa verktyg

 

Slipad som kniven skivar brödet

Som graveraren graverar skylten krävs det ändå lite mer av den som kopierar nyckeln, för verktyget behöver inte bara vasst och passa alla av låsets inre piggar utan även ha rätt profil för att överhuvudtaget kunna komma in I låset.

Precis som knivarna som malt kaffebönorna i dagens första kaffe, kräver också de flesta underlagen sin egna specifika skärpa, från kaffegrindern till skomakaren och skolandet, ja du ser man lär sig.

Skomakare
Skomakare

Att förstå underlagen och att lära sig om det, det är grunden till skolandet. Välkommen.

Från gräset och ängderna som kläddes i grönt till Parad oxen och kornas betande på ängarna i dislandet och skuggan av allt man ser. En dröm eller en plan om något mindre eller mer. Så för all del. Med handlagen i fötternas spel. Skomakare hade försten just rabatt på just nyckelkopiering och hela sortimentet av skovårdsprodukter.

Skor sig på fötter

Sulan och skolandet i den grundläggande fotnoten, javisst man lär sig

av underlagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s